Barva kterou si zamilujete!

 Barva, kterou si zamilujete!

Dokonalé koupelny připomínající lázně s puncem exkluzivity? Právě toho můžete dosáhnout pomocí těchto odborných tipů a nápadů! Naučte se využívat plný potenciál černé barvy. 

Další koupelna, které dominuje bílá barva? Bílá barva je krásná, je symbolem čistoty, svěžesti a jednoduchosti.Ovšem koupelna, kde je využita barva černá je doslova skokem do elegantního designu. Často jsou koupelny s černými doplňky chápány spíše jako pánské, ale není tomu tak vždy. Černá koupelna je vítaným designem pro kohokoli, jakéhokoli pohlaví, který ocení její kouzlo.

 

Ve využití černé jsou dva přístupy:

  • Černá jako dominantní barva
  • Černá jako linka podtrhávající celou atmosféru
  • Černá jako pomyslná linka podtrhávající celou atmosféru, tedy situace, kdy je koupelnová výmalba, stejně jako obklady světlé barvy. V takovém to případě, je ideální využití černých koupelnových doplňků, jako jsou:

 

 

 

 

 

                                                                  3267_bemeta-kosmeticke-zrcatko-zavesne-dark-112201510 

 

 

 

 

 

  • Černá jako dominantní barva, tedy situace, kdy je koupelnová výmalba, stejně jako obklady laděné do tmavých tónů. V takovém případě je nutné si uvědomit, že celá černá koupelna může působit až klaustrofobicky. Využijte proto kontrast černých povrchů a jinými odstíny! V těchto situacích proto udržujte koupelnové příslušenství, umyvadla, vany a komody bílé.

 

 

 

 

  •  Pamatujte, že většina dobře navržených černých koupelen má jednu společnou věc: Lesklé povrchy a kování. Ať už s kovem nebo sklem, je to další způsob, jak přidat reflexi do jinak absorbujícího prostoru. Pro koupelnové interiéry platí, že většina kovů vypadá v temné místnosti opravdu dobře. Pokud použijete kov vysoce reflexní a lesklý, docílíte výrazného odrazu světla.
  • /koupelnove-doplnky/sklenena-policka-s-vyklopnou-hrazdou-trend-i-bemeta-104102208/