Dřezy Alveus nadchnou vás i vaši peněženku

Dřezy Alveus splňují vše, co od kuchyňského dřezu očekáváte, a ještě něco navíc! Jsou pečlivě navrženy tak, aby splňovaly ty nejvyšší standardy designové, i co se týče funkčnosti. Stanou se další pracovní plochou. Jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších materiálů a vy si tak můžete být jistí jejich odolností a vysokou životností. „Třešničkou na dortu“ je jejich snadná údržba a šetrnost k životnímu prostředí.

Alveus Monarch nerezový

Shrňme si v několika bodech jejich přednosti, které vás ohromí!

Materiály mimořádné kvality

Nabízíme vám dřezy Alveus v několika typech materiálů, povrchových úprav a barev.

Již nestárnoucí klasiku představuje kvalitní nerezová ocel 18/10. Nabízí především vysokou teplotní odolnost, odolnost proti nárazu a běžným kuchyňským kyselinám. Vynikají velmi jednoduchou údržbou a vysokou hygienickou úrovní. Vyberte si ze tří povrchových úprav – satin, dekor a micro dekor. Ty se liší jak vzhledem, tak částečně i odolností proti poškrábání. Povrchy dekor a micro dekor díky tomu, že nejsou tak hladké, ale naopak matné, jsou i méně choulostivé na drobná poškrábání. Technické vlastnosti jsou však stejné. Pro skutečné fajnšmekry máme něco extra – nerezové dřezy se speciální povrchovou úpravou zlato, měď a antracit.

Alveus dřez s vaničkou nerezová ocel

V současné době se v našich kuchyních stále více prosazují tzv. kompozitní materiály. Krom toho, že z nich lze dělat celé kuchyňské linky, je možné mít i kompozitní dřez. Kompozitní dřezy Alveus, které vám nabízíme, jsou unikátní především tím, že díky jejich mimořádné odolnosti se stanou de facto další pracovní plochou. Kompozitní materiály Granital i Algranit obsahují vysoké procento žulových částic (Granital – 75 až 80 %, Algranit – 70 %). Díky tomu jsou velmi odolné, a navíc se snadno udržují. Vysoká životnost je zaručena!

Alveus kompozitní granitový dřez Alveus FALCON

Žhavým trendem jsou dřezy z tvrzeného skla. Nebojte se – není křehké a hned tak se nerozbije, ba právě naopak. Tvrzené sklo je velmi pevné a tepelně odolné, tudíž je i velmi bezpečným materiálem. Vyberte si ze dvou barev – černé a bílé. Oba odstíny jsou doplněny nerezovou ocelí. Černá i bílá může doplnit vaši kuchyň nebo působit jako originální kontrast. Vyhrajte si s designem!

Alveus tvrzené sklo a nerez Glasix

Praktické díky odkapávacím plochám i vaničkám

Dřezy Alveus nabízíme v celé řadě provedení. Je libo dřez s vaničkou, dvoudřez nebo dřez s praktickými odkapovými plochami? Vše nabízíme i v nejrůznějších kombinacích. Moderní design není jen o vzhledu, ale i o vysoké funkčnosti.

alveus nerezový dřez 1

Dosáhněte dokonalého designu pomocí ladící dřezové baterie!

V naší nabídce najdete širokou škálu dřezových baterií nejrůznějších tvarů a materiálů. Díky tomu máte možnost svůj dřez Alveus doplnit o vhodnou baterii a vytvořit tak dokonalý designový pár. Krom nerezových baterií vám nabízíme i baterie z kompozitních materiálů, jež doplní i stylové kompozitní dřezy.

Alveus Monarch

Alveus nabízí řešení pro každého

Ať už jste skutečný gurmán a v kuchyni jste jako doma, nebo používáte dřez jen k umývání hrnku po ranní kávě, slibujeme, že pro vás najdeme řešení! Pokud je dřez jen nutností, bez níž si neumíte představit kuchyni, ale ve skutečnosti ho ani moc nepotřebujete, podívejte se na naši nabídku jednoduchých dřezů bez odkapů a vaniček. Tyto dřezy představují i velmi ekonomickou variantu, která nepřekvapí vaši peněženku.

Stylové dřezy pro všechny, pro něž je kuchyně srdcem domácnosti, potěší oko i toho největšího designového nadšence. Skutečnou lahůdkou jsou dřezy kombinují nerez a tvrzené sklo, ale v naší nabídce najdete i vysoce elegantní nerezové dřezy, které jsou promyšlené do posledního detailu. Jsou minimalistické a respektují poslední trendy.

Alveus STYLUX nerezová ocel Alveus LINE Maxim