Nepodceňujte koupelnové doplňky

Koupelna je místem, kde trávíme nemálo času, neměli bychom proto její zařízení podcenit. Klíčové jsou i chytře zvolené koupelnové doplňky. Používáme je dennodenně a koupelnu si bez nich neumíme představit. Měly by proto být praktické, vždy po ruce a také by se nám měly líbit a koupelnu designově doplnit.

 921_bemeta-drzak-rucniku-plaza-1181040421071_bemeta-kosmeticke-zrcatko-112201252

Shrňme si několik zásad, kterými bychom se měli při výběru koupelnových doplňků řídit.

  • Koupelnové doplňky by měly být vyrobeny ze špičkových a odolných materiálů, které budou dlouho dobře sloužit a neohrozí je ani vlhké prostředí. Ideální jsou koupelnové doplňky z pochromované mosazi nebo broušené nerezové oceli.
  • U koupelnových doplňků se vyplatí vsadit na nadčasový vzhled. Originální design je sice atraktivní, pamatujte ale na to, že vzhled koupelny neměníte každý den.
  • Vybírejte i „pohmatem“. Koupelnové doplňky by měly padnout do ruky a být příjemné na dotyk.
  • Koupelnové doplňky jsou často nabízeny v ucelených produktových řadách. Vám to pomůže skvěle sladit koupelnu a zajistit její jednotný vzhled.
  • Před nákupem koupelnového doplňku se zamyslete nad typem jeho ukotvení. Preferujete doplňky s možností vrtání nebo lepení? Často (například u kelímků na zubní kartáčky nebo mýdlenky) je možné vybrat i koupelnové doplňky na postavení.
  • Nic neopomeňte!

3561_nimco-davkovac-bily

Nabízíme vám vše od dávkovače mýdla po držák na fén

V naší nabídce najdete vše, co vaše koupelna potřebuje – držáky na ručníky a osušky, dávkovače mýdla, mýdlenky, držáky na kartáčky, kosmetická zrcátka, držáky toaletního papíru, štětky na WC, police, háčky a věšáčky, nejrůznější madla či dokonce držák na fén. To vše nejčastěji od značky Bemeta, Ravak nebo Sapho. Podívejme se na ty nejzajímavější!

3234_bemeta-mydlenka-sklenena-dark-104108040

Bemeta Dark - luxusní koupelnové doplňky v nadčasové černé

Koupelnové doplňky nemusí být jen v chromované povrchové úpravě, s Bemetou jsou vaše možnosti neomezené. Nás zaujala především produktová řada Dark z kvalitní mosazi v černé povrchové úpravě. Vkusně tak doplníte i moderní koupelnu, která je buď celá laděna do tmavých tónů, nebo naopak využívá atraktivních kontrastů bílé a černé. Pokochejte se!

3240_bemeta-mydlenka-trojuhelnik-dark-1023082603243_bemeta-davkovac-mydla-dark-104109010

Bemeta Retro doplní koupelnou laděnou do 30. let minulého století

Zajímavou designovkou jsou i koupelnové doplňky Bemeta Retro v česané bronzové povrchové úpravě, které elegantně doplní nostalgický interiér. V bíle zařízené koupelně laděné do 30. let minulého století skutečně vyniknou!

/jednohacky/vesacek-retro-bemeta-144106017/

1001_bemeta-vesacek-retro-144106017

Bezdotykové dávkovače, koši i sterilizéry zubních kartáčků - Helpmation se postará o maximální hygienickou úroveň

Nakonec se musíme pochlubit skutečným luxusem v našem sortimentu, a to koupelnovými doplňky Helpmation. Ty jsou vysoce elegantní, často až minimalistické, ale především bezdotykové. Bezdotykové koše a dávkovače mýdla jsou skvělými pomocníky v domácnostech, zdravotnických zařízeních i na pracovištích. Zajišťují maximální hygienickou úroveň. Bezdotykové dávkovače mýdla se snadno plní a mýdlo či dezinfekci automaticky dávkují. Vynikají i užitečnou funkcí No Drop – tedy nekapou. Napájí se tužkovými bateriemi, ale jsou vysoce úsporné, takže se nemusíte bát, že byste museli každou chvíli měnit baterie.

 

Zajímavým koupelnovým doplňkem je také Helpmation dávkovač pasty a sterilizér zubních kartáčků, který krom toho, že automaticky dávkuje množství zubní pasty, rovněž pomocí UV technologie zbavuje vaše zubní kartáčky bakterií. Takto zničí až 99 % bakterií a virů!