Koupelnové vychytávky, které vám zpříjemní sprchování aneb jak si vytunit sprchový kout

Moderní ruční sprchy, hlavové sprchy, sprchové tyče, sloupy a další doplňky vám zpříjemní sprchování. Vynikají elegantním designem i funkčností.

Sprchový kout by měl být místem relaxace po dlouhém dni. Horká sprcha na závěr dne dokáže opravdu povzbudit a dovolí našemu organizmu si po celodenním vypětí odpočinout. Sprchový kout by tak měl splňovat vše, co od něj očekáváme. Rozhodně bychom jeho zařízení neměli podcenit či ho nechat na náhodě a při nákupu v hobbymarketu vybrat první sprchovou hlavici, která se nám dostane do ruky. Sázka na kvalitní výrobky se vyplatí a bude nás těšit každý den dlouhé následující roky. Kvalitní příslušenství sprchového koutu, které nám zpříjemní sprchování - to mohou být špičkově zpracované ruční sprchy, hlavové sprchy, sprchové sloupy, držáky ruční sprchy a mnohé další praktické doplňky.

Ruční sprchy dle vašich potřeb i vkusu

Náš široký výběr vám umožní vybrat si ruční sprchu dle vašich osobních preferencí – je pro vás na prvním místě design, cena či praktičnost? U nás si jistě vyberete. Klasický design a praktické řešení v sobě spojuje kulatá sprchová růžice Ravak 952.00, která nabízí pět různých nastavení průtoku vody a navíc disponuje funkcí EasyClean – jednoduché čištění trysek sprchy. Tuto sprchovou růžici lze bez problémů spárovat s dalšími doplňky českého výrobce Ravak, které najdete rovněž v naší nabídce, ať už se jedná o sprchové hadice či držáky.

Sázíte na originalitu? Elegantním a designově atraktivním prvkem každého sprchového koutu se stane nerezová ruční sprcha Light Minimal Sapho MI097. Jednoduchý vzhled vhodně doplní minimalistický interiér.   

Sprchová růžice Ravak kulatá 952.00    Sprchová růžice kulatá Mlha Ravak 956.00  Sprchová růžice Chrome Ravak 957.00

Hlavové sprchy zvýší komfort při sprchování

Své fanoušky si jistě najdou i moderní hlavové sprchy, které je třeba spárovat se sprchovým ramenem. Kromě klasických kulatých hlavových sprch, najdete v naší nabídce i originální čtvercovou hlavovou sprchu Slime Chrome 300 mm Ravak 982.00, která vdechne do vašeho sprchového koutu závan neotřelosti. Fantazii se rozhodně meze nekladou. Ať už se rozhodnete pro hlavovou sprchu kulatou nebo hranatou, platí, že na velikosti v tomto případě záleží. Čím větší hlavová sprcha je, tím větší komfort vám při sprchování nabízí. Tento typ sprchy také nabízí jednu nespornou výhodu – sprchu nemusíte při mytí držet. Vhodným řešením je kombinace obou typů sprch – ruční i hlavové.

Sprchová tyč propojí vodovodní baterii a ruční sprchu

Elegantní propojení vodovodní baterie s ruční sprchou umožní vkusné sprchové tyče s jezdcem pro posun sprchy. Některé sprchové tyče v naší nabídce jsou dokonce vybaveny i mýdlenkou. Podobné chytré řešení nabízí i sprchové sloupy, které oceníte, pokud chcete svůj sprchový kout vybavit hlavovou sprchou. Kromě vodovodní baterie a ruční sprchy jsou totiž sprchové sloupy vybaveny i horní hlavovou sprchou. Není tedy nutná instalace sprchového ramene pro horní sprchu. Náročnější uživatele, pro které je funkčnost na prvním místě, možná zaujme sprchový sloup s termostatickou baterií. Termostatická baterie dokáže regulovat a udržovat konstantní teplotu. Představuje tak moderní řešení do každého sprchového koutu. Je navíc investicí, která se v budoucnosti rozhodně vyplatí – šetří vodu i energii. Už nikdy nebudete muset čekat, „až poteče teplá“.

Sprchový sloup Sapho 1202-16 Sprchový sloup Aquarama s termostatickou baterií Alpi AM642151 Sprchový sloup s termostatickou baterií City Alpi CI504151

Moderní sprchový kout si žádá chytrá řešení. Kromě praktické stránky nás zajímá i design. Ruční i hlavové sprchy, popřípadě sprchové tyče a sloupy z naší nabídky to vše splňují. Vkusné i funkční prvky se snoubí v moderních produktech, které vám zpříjemní sprchování.